وبلاگ طراحی سایت

طراحی سایت , طراحی وب سایت , سئو , طراحی لوگو , عکاسی صنعتی , عکاسی تبلیغاتی

وبلاگ طراحی سایت

طراحی سایت , طراحی وب سایت , سئو , طراحی لوگو , عکاسی صنعتی , عکاسی تبلیغاتی

۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

گریل روغنی

گریل روغنی

دستگاه های ماشینی همانند گریل روغنی به کمک ما آمده است تا سرعت وبروز بودن خدمات خود را بالا ببریم و در تایم کم با بهترین کیفیت خدمت ارائه کنیم در مورد گریل که محصولی است که با هدف مساعدت به بخش آشپز خانه رستوران ها برای سهولت طبخ مواد غذایی که بیشتر هم مورد نیاز پختن غذاهایی که نیاز به گریل(کباب ) شدن دارند به رقابت تنگاتنگ کسب وکارهای مشابه خود برسیم .

یکی دیگر از مهم ترین هدف ها در کسب وکارهایی همچون رستوران ها که جزوه سخت ترین کارها محسوب میشوند جذب نگاه مثبت مراجعین است اما عرض کردم سخت ترین به این علت از واژه سخت ترین استفاده کردم چون با یکی از نیاز های اساسی و اولیه انسان که غذا است سروکار دارند.

  • مدیر سایت
  • ۰
  • ۰

خمیر پهن کن پیتزا

خمیر پهن کن پیتزا

خمیر پهن کن پیتزا دستگاهی برای تسهیل پهن کردن و آماده کردن خمیر برای پخت است و از کیفیت بسیار بالایی در ساخت بدنه برخوردار است و با به کار بردن آلیاژ استیل ضدزنگ در ساخت آن استحکام و بهداشت محصول خود را توامان تضمین کرده است.

قطعا واژه ی وردنه بارها به گوشتان خورده و با آن آشنایی دارید. اجسام استوانه ای شکلی که اصطلاحا چونه ی خمیر را به وسیله ی آن پهن می کنند تا آن را تبدیل به دیسک های لطیف و نازک کرده و برای پخت آماده کنند. دو طرف این جسم استوانه ای باریک تر بوده تا فرآیند غلطاندن به سهولت انجام شود. این خمیر پهن کن ها که در جنس های چوبی ، استیل و … ساخته می شوند در گذشته در نانوایی ، شیرینی پزی و … مهم ترین ابزار برای پهن کردن خمیر نان ، خمیر شیرینی و … بودند و مورد استفاده قرار می گرفتند.

  • مدیر سایت
  • ۰
  • ۰

گریل ذغالی

گریل ذغالی

گریل ذغالی (Grill) در لاتین به معنای گوشت کباب کن است. به طور کلی به هر نوع روش پختی که ماده ی غذایی مورد نظر به وسیله ی یک منبع حرارتی که روی آن اغلب یک توری مشبک قرار گرفته است با درجه حرارت خیلی بالا و سریع در فضایی باز پخته می شود گریل کردن می گوییم.

در این روش مواد غذایی مختلفی از قبیل گوشت ، استیک ، همبرگر ، خیلی از انواع کباب و حتی سبزیجاتی نظیر کدو ، بادمجان ، قارچ روی حرارت سفت و خشک می شود و بر خلاف باربیکیو چرب و آبدار نیستند. شاید بتوان گفت پروسه ی گریل شدن عملی شبیه سرخ کردن مواد غذایی است با این تفاوت که بدون استفاده از روغن ها فقط با استفاده از درجه حرارت مستقیم و بالا ماده ی غذایی ما طبخ می شود که اغلب برای طبخ غذاهای رژیمی گزینه ی مناسبی است.

امروزه این دستگاه یکی از اصلی ترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و فست فود ها به شمار می رود. گریل ها انواع مختفی دارند مثلا گریل برقی ، گریل ذغالی یا شیاردار ، گریل تخت یا روغنی ، گریل میکس یا ترکیبی ، و …

  • مدیر سایت
  • ۰
  • ۰

فر ریلی پیتزا

فر ریلی پیتزا در مواقعی که تعداد زیادی از مشتریان درخواست سرو پیتزا را داده اند بیشتر نمود خواهد کرد. در این حالت با استفاده از فر پیتزا می توان در مدت زمان معینی سفارشات آماده نمود و مشتریان را راضی نگه داشت.

 امروزه مردم در سراسر دنیا به غذاهای آماده یا فست فود ها به شکلی نگاه می کنند که گویی سنبلی از مدرنیته شدن هستند و شاید بتوان گفت سفارش پیتزا و خوردن آن در محیطی خارج از خانه در جمع دوستان نوعی تفریح برای آن ها به شمار می رود. البته مشغله ی زندگی ماشینی هم در این قضیه بی تاثیر نیست.

دلیل دیگر روی آوردن مردم به فست فود ها این است که فرآورده های گوشتی که در فست فود ها از آن ها استفاده می کنند خیلی قیمت پایین تری نسبت به گوشت و مرغی دارند که در خانه ها مورد استفاده قرار می گیرند. ما در سال های اخیر شاهد افزایش چشمگیر فست فود ها و رستوران ها بوده ایم.

  • مدیر سایت
  • ۰
  • ۰

سرخ کن سیب زمینی

سرخ کن سیب زمینی

دستگاه سرخکن سیب زمینی به طور کلی ساختار پیچیده ی دیگری ندارد . این سرخکن ها به صورت برقی دیجیتال یا گازی بوده و با توجه به کارایی و موارد مصرف و نیز فضایی که در اختیار دارید به شکل دولگنه و سه لگنه یا تک لگنه کابین دار و رومیزی موجود هستند.

خیلی از مشتریان هنگام سفارش غذا علاقه دارند که سیب زمینی سرخکرده را نیز سفارش دهند شما برای تسریع در سفارش مشتری باید از تجهیزات مدرن و با کیفیت استفاده نمایید.

ساده ترین نوع آن دستگاهی در ابعاد و اندازه های مختف که دارای یک مخزن برای روغن یک سبد فلزی که مواد غذایی را در آن می ریزیم و در مخزن روغن قرار می گیرد و یک المنت گرم کننده می باشد که روند سرخ کردن مواد غذایی را سریع و آسان تر می کند .

سرخ کن سیب زمینی دستگاهی بسیار ضروری و کاربردی برای هر رستوران و یا فست فود است. علت اهمیت داشتن سرخ کن این است که سیب زمینی سرخ کرده از پرطرفدارترین موارد انتخاب شده در منوی رستوران ها و فست فودها است.

  • مدیر سایت